Accounting BoxVisoka šola za računovodstvo in Inštitut za poslovodno računovodstvo sta vzpostavila sodelovanje z inovativnim podjetjem PRONET Kranj, ki je na trg lansiral novo aplikacijo Accounting Box, namen katere je učinkovito in enostavno sodelovanje med računovodskim servisom in njihovimi naročniki.

Ponudba za študente VŠR in člane IPR

Podjetje PRONET Kranj vsem študentom VŠRja in članom IPRja omogoča enoletno brezplačno uporabo aplikacije Accounting Box. Več informacij o aplikaciji je na voljo tukaj.

PRONET Kranj

V podjetju se zavedamo, da se moramo zaradi vedno novih zahtev trga vsi neprestano prilagajati novim tržnim situacijam. Poslovni procesi so vse bolj zahtevni in kompleksni. Hiter in učinkovit odziv na spremembe je možen samo s prilagoditvijo organizacije poslovanja, ki pa je mogoča samo v primeru popolnega obvladovanja informacij in upravljanja z njimi. In ravno hitro ter kvalitetno obvladovanje informacij ter njihovo upravljanje sta osnovni načeli delovanja naših računalniških programov in našega podjetja. 

Na spletno stran podjetja 

Accounting Box s svojimi moduli je rešitev v oblaku, ki računovodskim servisom in njihovim strankam zagotovi učinkovito in enostavno sodelovanje.

Kontakti:
059 091 400 
info@ipr.vsr.si

Newsletter

Nam želite kaj sporočiti ali želite, da vas obveščamo o novostih?

PIŠITE NAM
Institut za poslovodno racunovodstvo
Registered office: Stegne 21c
Headquarters: Ljubljana
P.IVA SI45073198
Powered by Mosajco CMS
Mosajco